החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים בקערה טחינה עם מיץ לימון עד לקבלת משחה אחידה. מוסיפים את היוגורט וממשיכים לטרוף עד שהוא נטמע בתערובת. מוסיפים נענע, שום ומלח, מערבבים ומתקנים תיבול.
את הטחינה־יוגורט אפשר לאכול כמעדן, ממרח או כמטבל, ואפשר לשדך אותה כרוטב לירקות, לדגים או לבשר
טורפים בקערה טחינה עם מיץ לימון עד לקבלת משחה אחידה. מוסיפים את היוגורט וממשיכים לטרוף עד שהוא נטמע בתערובת. מוסיפים נענע, שום ומלח, מערבבים ומתקנים תיבול.