מתכון

טחינה יוגורט

את הטחינה־יוגורט אפשר לאכול כמעדן, ממרח או כמטבל, ואפשר לשדך אותה כרוטב לירקות, לדגים או לבשר

21,730 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
טחינה יוגורט של עמית כהן, מלאכת הטוחן. צילום: רן בירן
טחינה יוגורט של עמית כהן, מלאכת הטוחן. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה טחינה עם מיץ לימון עד לקבלת משחה אחידה. מוסיפים את היוגורט וממשיכים לטרוף עד שהוא נטמע בתערובת. מוסיפים נענע, שום ומלח, מערבבים ומתקנים תיבול.