תוספת האגוזים מכניסה עוד מרקם ומתקבלת מנה ייצוגית וטעימה. גם אתם כבר מדמיינים את הטרין הזה על השולחן בחג?
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישואים/זוקיני:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
אופים את הזוקיני:
2
מסדרים פרוסות זוקיני על נייר האפייה, משמנים במעט שמן זית ומתבלים במלח, פלפל ותימין.
3
אופים 5 דקות או עד שהזוקיני משחימים מעט ומתרככים. מוציאים ומצננים לטמפ' החדר.
מכינים את המלית:
4
שמים בורגול בקערה ויוצקים מים עד גובה כ-1 ס"מ מעל הבורגול. משהים 15 דקות או עד שהגרגרים רכים וכל המים נספגים בהם.
5
מוסיפים לבורגול לבנה, אגוזים, בצל ירוק ונענע ומערבבים. טועמים ומתבלים במידת הצורך.
מרכיבים את הטרין:
6
מרפדים תבנית טרין או תבנית אינגליש קייק בפרוסות הזוקיני בחפיפה, כך שהן יגלשו אל מעבר לשולי התבנית. ממלאים בתערובת הלבנה והבורגול, מכסים בזוקיני ומעבירים למקרר לשעה-שעתיים להתייצבות לפני ההגשה.