מתכון

כרוב ניצנים עם שומשום

הרוטב משתדך נפלא עם ירוקים אחרים, כמו: שעועית ירוקה, אספרגוס וברוקולי

70,209 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
כרוב ניצנים עם שומשום. צילום: עופרי זוטא
כרוב ניצנים עם שומשום. צילום: עופרי זוטא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים כרוב ניצנים 5 דקות בסיר עם מי מלח רותחים. מסננים.

2

מחממים שמן במחבת רחבה. מוסיפים שום ושומשום קלוי ומערבבים קלות במשך כמה שניות, עד להזהבת השום.

3

מוסיפים כרובונים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים או מקפיצים. משאירים על אש בינונית-גבוהה עוד כ-2 דקות, או עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מגישים מיד.

גיוון: למנה טבעונית ניתן להחליף את הדבש בסוכר חום.