מתכון

כריך “רוסי” עם גבינת בורסאן ומנגצ’גו

לחם שיפון חמצמץ וסלט ביצים - שילוב טעים ומוכר, אבל כאן מדובר במשהו אחר

1,923 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2017
כריך “רוסי” עם גבינת בורסאן ומנגצ’גו. צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע
כריך “רוסי” עם גבינת בורסאן ומנגצ’גו. צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

את הסלט משדרגת גבינת בורסאן קרמית בתוספת עירית ובצל שאלוט, ואילו גבינת מנצג’ו הספרדית מעשירה את הכריך בטעם עמוק ופיקנטי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להרכבה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מסדרים פרוסות עגבנייה בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים 9-8 דקות עד שהעגבניות מזהיבות.

3

מערבבים ביצים קשות עם גבינת בורסאן, מלח ופלפל.

4

מורחים 6 פרוסות לחם בתערובת הביצים, מניחים פרוסות עגבנייה צלויות וכמה עלי תרד, מפזרים גבינת מנצ’גו וסוגרים בשאר פרוסות הלחם.