את הסלט משדרגת גבינת בורסאן קרמית בתוספת עירית ובצל שאלוט, ואילו גבינת מנצג’ו הספרדית מעשירה את הכריך בטעם עמוק ופיקנטי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להרכבה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מסדרים פרוסות עגבנייה בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים 9-8 דקות עד שהעגבניות מזהיבות.
3
מערבבים ביצים קשות עם גבינת בורסאן, מלח ופלפל.
4
מורחים 6 פרוסות לחם בתערובת הביצים, מניחים פרוסות עגבנייה צלויות וכמה עלי תרד, מפזרים גבינת מנצ’גו וסוגרים בשאר פרוסות הלחם.