המתכון הזה יפיק קארי אדום.
לקארי ירוק: משתמשים בפלפלים ירוקים ומוסיפים עלים מצרור כוסברה.
לקארי מסאמאן: מוסיפים כפית זרעי כמון, 1/2 כפית כורכום ומעט קינמון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים זרעי כוסברה ופלפל לבן במחבת חמה ויבשה דקה-שתיים רק עד שעולה ניחוח. מעבירים לכלי קר לעצירת הקלייה ומצננים.
2
מרסקים פלפלים, שאלוטס, שום, ג'ינג'ר וקליפת ליים במעבד מזון. מוסיפים את שאר החומרים למעט השמן וטוחנים בפולסים לקבלת מחית.
3
מעבירים לצנצנת, יוצקים שמן ושומרים במקרר עד שבוע.