מתכון

מיני פלפלים מוחמצים

לא רק מלפפון אפשר להחמיץ. הפתיעו את האורחים בפלפל מוחמץ פיקנטי שכיף לנגוס בו לצד בירה קרה או יין לבן צונן

4,847 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
מיני פלפלים מוחמצים של פאולין שובל. צילום: איל גרניט
מיני פלפלים מוחמצים של פאולין שובל. צילום: איל גרניט

משרים את הפלפלים במרינדה לפחות 12 שעות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את הפלפלים ומייבשים אותם. צולים את הפלפלים על מחבת גריל חמה במעט שמן (או בתנור במצב גריל) – לא עד שישחירו, אלא צלייה קלה בלבד. מצננים.

2

מכניסים לקערה את כל מרכיבי המרינדה. מכניסים את הפלפלים למרינדה ומערבבים היטב. משאירים אותם במרינדה 12 שעות לפחות.

3

מעבירים לצנצנת מעוקרת ומאחסנים במקרר.