החלמון הכבוש מגורר מעל ונותן טעם מבלי להכביד על המנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל מרכיבי הטרטר. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מגישים את הטרטר עם לחם קלוי, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגררים מעט מהחלמון הכבוש.
הקלאסיקה הצרפתית עם קצת שינויים: הוספתי אספרגוס שמעניק פריכות והחלפתי את החלמון הנא בחלמון כבוש
החלמון הכבוש מגורר מעל ונותן טעם מבלי להכביד על המנה.
מערבבים את כל מרכיבי הטרטר. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מגישים את הטרטר עם לחם קלוי, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגררים מעט מהחלמון הכבוש.