מתכון

סטייק טרטר

הקלאסיקה הצרפתית עם קצת שינויים: הוספתי אספרגוס שמעניק פריכות והחלפתי את החלמון הנא בחלמון כבוש

4,834 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סטייק טרטר של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג
סטייק טרטר של שף שניר אנג- סלע. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג

החלמון הכבוש מגורר מעל ונותן טעם מבלי להכביד על המנה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הטרטר. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מגישים את הטרטר עם לחם קלוי, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגררים מעט מהחלמון הכבוש.