החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת רחבה עם שמן וחמאה.
2
מוסיפים בצל ומטגנים על להבה בינונית 5 דקות עד שהבצל מתחיל להזהיב.
3
בינתיים מבשלים ספגטי בסיר עם מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה.
4
מוסיפים למחבת שום, צלפים, ברוקומיני ורצועות סלמון ומקפיצים דקה-שתיים.
5
יוצקים יין ומתבלים במלח, פלפל ופלפל חריף. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד דקה-שתיים עד שהכל חם.
6
מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב. מפזרים עירית ופרמזן ומגישים.