מתכון

ספגטי עם סלמון מעושן, ברוקומיני, צלפים ויין לבן

מנה מהירה שנראית מאוד מושקעת בזכות הטעם וגם בזכות הצבעוניות שלה: הסלמון המעושן שומר על הגוון הכתום גם בבישול

12,604 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
ספגטי עם סלמון מעושן, ברוקומיני, צלפים ויין לבן של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר.  סטיילינג: אוריה גבע
ספגטי עם סלמון מעושן, ברוקומיני, צלפים ויין לבן של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת רחבה עם שמן וחמאה.

2

מוסיפים בצל ומטגנים על להבה בינונית 5 דקות עד שהבצל מתחיל להזהיב.

3

בינתיים מבשלים ספגטי בסיר עם מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה.

4

מוסיפים למחבת שום, צלפים, ברוקומיני ורצועות סלמון ומקפיצים דקה-שתיים.

5

יוצקים יין ומתבלים במלח, פלפל ופלפל חריף. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד דקה-שתיים עד שהכל חם.

6

מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת ומערבבים היטב. מפזרים עירית ופרמזן ומגישים.