החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות. מורחים את פטריות הפורטבלו בשמן זית ואופים בתנור כ-10 דקות (עד להשחמה).
2
מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את השום ופטריות היער ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים שמנת מתוקה, תימין ואת מחית הכמהין, ומצמצמים.
להגשה
3
יוצקים לצלחת שטוחה את רוטב הפטריות עם השמנת, ומסדרים מעל את פטריות הפורטבלו האפויות. מגררים מעל פרמזן ומגישים. הצעת הגשה: מומלץ להגיש עם מקלות פרמזן או גריסיני.