מתכון

קונוס טמאקי

אם נמאס לכם מהרולים הסטנדרטיים נסו להפתיע בקונוס טמאקי עם טונה טרייה וירקות

דצמבר 2018
קונוס טמאקי של שף איגור קוגאי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
קונוס טמאקי של שף איגור קוגאי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חוצים כל אצת נורי לשניים. מחזיקים ביד אחת מחצית אצת נורי לאורכה. משטחים כ-40 גר' אורז החל מהקצה העליון ועד למרכז האצה.

2

מניחים את שאר המרכיבים במרכז האורז, רבע כמות לכל מחצית אצה.

3

מקפלים משמאל כלפי פנים ומגלגלים כמעטפת לצורת קונוס.