החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים בכלי את כל החומרים ומכניסים למקרר ל-24 שעות. מוציאים את הבשר ושומרים את הנוזל להמשך הבישול.
2
מחממים את השמן בסיר בעל תחתית עבה וצורבים את נתחי הזנב להשחמה יפה. מוציאים את הנתחים מהסיר ומכניסים את הירקות. משחימים היטב.
3
מניחים את כל הבשר בתבנית. מרתיחים את הנוזלים בסיר, ויוצקים אותם על הבשר שבתבנית. מכסים בנייר אפייה ועליו נייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 120 מעלות למשך 3 שעות או עד שהבשר רך.
4
מצננים את הבשר בנוזל (חשוב מאוד, כדי שהבשר יספוג טעמים טוב יותר). לפני ההגשה מחממים את כל התבשיל בסיר ומגישים.