השילוב של גרנולה ויוגורט לארוחת בוקר הוא נהדר, אבל הגרנולות המתוקות משאירות אותי לפעמים בתחושה של רעב. לעומת זאת, גרנולה מלוחה עם ירקות טריים מספקת בהרבה. כאן הכנתי אחת כזאת עם זיתים, המון גרעינים, גרגירים ואגוזים.
צנצנת בנפח 1 ליטר
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־150 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה ומשטחים בתבנית. אופים את הגרנולה כ־35 דקות עד שהיא יבשה וזהובה. מוציאים מהתנור ומצננים. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים מחוץ למקרר עד חודש. מערבבים את הגרנולה בתבנית.