מתכון

טאבולה פול ירוק

מוציאים את גרגירי הפול מהתרמילים ומקלפים אותם מהקליפה השקופה. קצת עבודה אבל שווה את הטרחה. מושלם ליום העצמאות

1,624 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
טאבולה פול ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
טאבולה פול ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

אפשר לאכול את הטאבולה הירוקה לצד דג, עוף צלוי או סטייק על הגריל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים עשבים קצוצים, פול ירוק ובצל ירוק לקערה, מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית ומערבבים. מתקנים תיבול.