אפשר לאכול את הטאבולה הירוקה לצד דג, עוף צלוי או סטייק על הגריל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים עשבים קצוצים, פול ירוק ובצל ירוק לקערה, מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית ומערבבים. מתקנים תיבול.
מוציאים את גרגירי הפול מהתרמילים ומקלפים אותם מהקליפה השקופה. קצת עבודה אבל שווה את הטרחה. מושלם ליום העצמאות
אפשר לאכול את הטאבולה הירוקה לצד דג, עוף צלוי או סטייק על הגריל.
מכניסים עשבים קצוצים, פול ירוק ובצל ירוק לקערה, מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית ומערבבים. מתקנים תיבול.