החומרים טבלת מידות ומשקלות
לברוסקטה:
לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים ברוסקטה:
1
מערבבים בקערית שמן, שום, תימין, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור ומושחים את פני הלחם. מניחים את הלחם בתבנית.
2
אופים 10-8 דקות עד שמזהיב והופך פריך. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ’ החדר.
מכינים סלט עגבניות:
3
מערבבים שני סוגי עגבניות בקערה עם בצל ושום.
4
מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים.
להגשה:
5
מניחים מסלט העגבניות על הלחם, מפוררים גבינה ומפזרים פרוסות רוסטביף.
גיוון: במקום גבינה צ'רקסית אפשר להשתמש בכל גבינה עדינה אחרת כמו ברי טובה.