מתכון

מסבחה דג מונג'ק

טעמי הדג והמסבחה עובדים נפלא ביחד

4,427 בשלנים התעניינו במתכון זה
מסבחה דג מונג'ק
מסבחה דג מונג'ק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטחינה:

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הטחינה:

1

מערבבים טחינה עם מים, מלח ומיץ לימון לקבלת ממרח חלק ודליל יחסית.

מכינים את המנה ומגישים:

2

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן קנולה ומטגנים בצלים 7 דקות על להבה גבוהה להזהבה עמוקה.

3

מקפיצים שום ופלפל חריף במחבת נקייה עם כף שמן קנולה במשך כדקה עד שעולה ניחוח (חשוב להתחיל את ההקפצה בשמן קר כדי לשחרר את הארומות מהשום והפלפל החריף). מוסיפים קוביות דג ומקפיצים 2 דקות עד שצבעו נעשה לבן אטום. מוסיפים את הבצל המטוגן ורוקט, מערבבים ומכבים את הלהבה. מתבלים במלח ופלפל שחור.

4

יוצקים את הטחינה לצלחת רחבה ומניחים עליה את תערובת הדג. מפזרים זעתר, מזלפים דבש ומעל הכל שמן זית.