ירוק, רענן ועם טעם פשוט ממכר. השף דניאל זך (זיסנבך) ממסעדת "כרמלה בנחלה" בתל אביב סיפק בשמחה את המתכון. חשוב להשתמש בעשבי תיבול טריים מאוד, כאלה שמוצאים רק בשוק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מפרידים את העלים של עשבי התיבול מהגבעולים.
2
משרים את העלים בקערה עם מים קרים (מהמקרר).
3
שוטפים אותם, מייבשים, קוצצים ומניחים בקערה. עד כאן אפשר להכין כמה שעות מראש.
4
מתבלים בשמן זית, מיץ לימון וקורט מלח ים. מעבירים לצלחת הגשה שטוחה ומפזרים על העלים אגוזי קשיו.