ההשראה מרול בשם “מו-שו רול”, שאני משתדלת לאכול בכל ביקור בניו יורק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים הכל במטרפה למרקם חלק. מוסיפים מים אם סמיך מדי וקשה לטבול, או חמאת בוטנים אם נוזלי מדי למריחה. שומרים במקרר.
רוטב קל הכנה, שאפשר גם לטבול בו, אבל הכי כיף למרוח אותו בתוך הרול
ההשראה מרול בשם “מו-שו רול”, שאני משתדלת לאכול בכל ביקור בניו יורק
מערבבים הכל במטרפה למרקם חלק. מוסיפים מים אם סמיך מדי וקשה לטבול, או חמאת בוטנים אם נוזלי מדי למריחה. שומרים במקרר.