מתכון

רוטב בוטנים אסיאתי

רוטב קל הכנה, שאפשר גם לטבול בו, אבל הכי כיף למרוח אותו בתוך הרול

94,271 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
רוטב בוטנים אסיאתי. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
רוטב בוטנים אסיאתי. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

ההשראה מרול בשם “מו-שו רול”, שאני משתדלת לאכול בכל ביקור בניו יורק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים הכל במטרפה למרקם חלק. מוסיפים מים אם סמיך מדי וקשה לטבול, או חמאת בוטנים אם נוזלי מדי למריחה. שומרים במקרר.