עוד 5 רעיונות לפולקעס בתנור
• מורחים את השוקיים ברוטב ברביקיו מדולל עם מעט מיץ תפוזים וקטשופ.
• מורחים את השוקיים במיונז מעורבב עם רוטב צ'ילי מתוק.
• מצפים בבייגלך שומשום מרוסקים. אם רוצים מתבלים בתערובת זעתר.
• מצפים באגוזים או בשבבי שקדים מרוסקים.
• מצפים בשברי קורנפלקס טבעיים, לא ממותקים, מתובלים בפפריקה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתיבול:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
משמנים תבנית פיירקס ומניחים בתחתיתה פרוסות מתפוז אחד.
3
מערבבים דבש, צ’ילי, רכז רימונים, חמאת בוטנים, סויה, שום ומיץ תפוזים.
4
מתבלים את השוקיים במלח ופלפל ומורחים בתערובת. מניחים בתבנית על פרוסות התפוזים ויוצקים מעל את הרוטב הנותר. מסדרים מעליהן פרוסות מהתפוז השני. מכסים ברדיד אלומיניום.
5
אופים חצי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד 15 דקות עד שמזהיב. מגישים חם עם אורז לבן.