מתכון

שיפודי פטריות

הפטריות מצטיינות בספיחת טעמים. לפני הצלייה משרים במרינדה של שום, יין לבן ועירית ומקבלים פטריות רכות במיוחד

8,789 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2016
שיפודי פטריות. צילום: דניאל לילה
שיפודי פטריות. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. משרים למשך כ-30 דקות.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות.

3

משפדים 3 חצאי פטריות על כל שיפוד וצולים 10 דקות במחבת שמתאימה לתנור עד שהפטריות משחימות. מגישים מייד.