חיפוש מתקדם

אגרול ירקות

מתכון לאגרול ירקות
צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

מחליפים את הרוטב האדום הזרחני ברוטב צ’ילי טעים

חומרים

רוטב להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים היטב מחבת או ווק. מוסיפים שמן, שום וירקות ומקפיצים 3 דקות. מעבירים למסננת לצינון והגרת נוזלים.
  2. משמנים כל עלה סיגר (אפשר בספריי שמן) משני צידיו. מניחים כף גדושה מתערובת הירקות במרכז בחלק הקרוב, מקפלים את השוליים משני הצדדים למרכז ומגלגלים לסיגר עבה יחסית. מניחים במגש מרופד בניר אפייה, כשצד התפר למטה, כדי לשמור על צורת הגלגול.
  3. מטגנים במחבת עם מעט שמן, כשצד התפר למטה.
  4. מכינים רוטב ומגישים: מערבבים צ’ילי, לימון, מיונז ומלח. מגישים לצד הסיגרים.

ואפשר גם…

  • להחליף את עלי הסיגרים בעלי פילו.
  • לאפות את האגרולס בתנור חם (180 מעלות) כ-20 דקות עד שמזהיב, במקום לטגן.
  • להוסיף למלית הירקות בשר טחון או רצועות עוף דקיקות.
  • להגיש עם רוטב טריאקי.
17 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *