300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

אוזני המן במילוי פרג של מיקי שמו - על השולחן
חיפוש מתקדם

אוזני המן במילוי פרג של מיקי שמו

(3 חוות דעת)
מתכון לאוזני המן במילוי פרג של מיקי שמו
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

עם כל הכבוד להמצאות וחידושים זאת עדיין העוגייה המבוקשת ביותר בפורים. אני משלב בבצק אבקת סוכר, וכך הוא יוצא נימוח ונמס בפה, וגם מקפיד על כמות נדיבה של מלית.

חומרים

לבצק:
למלית:
לקישוט:

אופן ההכנה

  1. מכינים את המלית: מחממים חלב עם חמאה, דבש וסוכר בסיר קטן עד שהסוכר נמס ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים אגוזים ומערבבים כדקה.
  2. מסירים מהכיריים, מוסיפים פרג וקליפת לימון ומערבבים. מוסיפים חלבון ומערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
  3. מכינים את הבצק: מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 3-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  5. ממלאים, מעצבים ואופים: מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
  6. מניחים בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
  7. אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
  8. מצננים היטב וזורים אבקת סוכר. מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.

גיוונים:

  • מוסיפים לבצק כף פרג שלם (לא טחון). מקבלים בצק מנוקד מקסים, המרמז על המלית שבתוכו.
  • מוסיפים לבצק 1/2 כפית קינמון.
  • מלית פיסטוק – מעבדים 3/4 כוס פיסטוקים קלופים (לא קלויים) עם 90 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר, 50 גרם חמאה רכה, כפית מי ורדים וכף קמח במעבד מזון לתערובת חלקה ואחידה.
  • מלית אגוזים – מחממים 300 מ”ל (11/4 כוסות) חלב, 100 גרם (1/2 כוס) סוכר, 50 גרם חמאה וכף דבש בסיר קטן עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה, מוסיפים 3 כוסות אגוזי מלך טחונים דק ו-1/4 כוס פירורי עוגיות ומבשלים כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד הסמכה. מצננים לטמפ’ החדר.

טיפ: משאירים במרכז כל אוזן המן פתח קטן כדי שהבצק לא ייסדק בזמן האפייה.

קיצור דרך: במקום להכין בצק משתמשים בבצק פריך מתוק של מעדנות.

פריך מתוק

 

 

9 בנובמבר 2015
תגובות

תגובות (15)

  • נעמה 24 במרץ 2016 14:17 השב

    איזו אכזבה. מה שיוצא זה פירורים שלא ניתן לגבש לבצק מפני שכמות הקמח לא פרופרציונלית לכמות החמאה.
    חבל שמי שכתב לא מצא לנכון לנסות את המתכון.

    • ליאת על השולחן 24 במרץ 2016 18:42 השב

      היי נעמה,
      לפני פרסום המתכון אנחנו אכן בדקנו אותו ולא מצאנו שום בעיה עם הבצק. גם בבדיקה מול מתכונים אחרים לא מצאנו בעיה בכמויות.
      ייתכן שפשוט היה חסר לך נוזל כדי לגבש את הבצק. נסי בפעם הבאה להוסיף עוד 1-2 כפות מים.

      • אוהבת אפיה 26 במרץ 2016 16:25 השב

        אז חבל שלא ציינתם במתכון שאם לא מתגבש ופירורי אז להוסיף מים

        • ... 2 במרץ 2017 16:35 השב

          ומה את לא יכולה לבד לראות שחסר משהו בבצק ? כניראה זה לא התחום שלך. תקני מוכן . כי מי שיודע להכין שם לב לפרטים הקטנים ולא חייבים לרשום כל דבר .

  • אוהבת אפיה 24 במרץ 2016 21:33 השב

    בצק לא מוצלח, פירורי ולא מתגבש ומתוק מידי

  • אושרת 31 במרץ 2016 8:13 השב

    מתכון מעולה. הבצק התגבש יפה. הטועמים התענגו.

    הכמות למילוי אגוזים היא ענקית. אפשר להכין שליש.

  • אביב 27 בפברואר 2017 17:52 השב

    הכנתי את הבצק טיפ תוסיפו עוד חצי כוס מים לבצק יוצה מושלם לקחתי את כול המרכיבים והכנבתי לבלנדר הוספתי חמאה הבצק יצאה פרורי אז הוספתי חצי כוס מים עד שהוא נהיה בצק כמו של עוכיות חמאה
    עשתי מי עם נוטלה:
    נוטלה4 כפות סוכר חצי כפית טיפה שוקולית חלב ולמיקרוגל לחצי דקה החלב הצטמצטםוזה5 חזר למרק של ממרך

  • הילה 6 במרץ 2017 1:08 השב

    שלום, אשמח לדעת האם במלית פיסטוק יש להשתמש בפיסטוקים גרוסים או חתוכים גס או שלמים?

    • דנה טל - על השולחן 6 במרץ 2017 9:56 השב

      היי הילה
      טוחנים את הכל ביחד במעבד המזון לכן אפשר לשים את הפיסטוקים שלמים

  • מריה 6 במרץ 2017 21:13 השב

    מתכון מעולה יצא טעים מאוד,הכנתי עם מלית של שוקולד לואקר, ממרח לוטוס,ממרח תמרים עם אגוזים.

  • נטע סגלג 7 במרץ 2017 21:44 השב

    הכנתי את המתכון יצא מעולה! אנחנו מילינו בשוקולד, יצא פריך ולא מתפורר ולא יצא מתוק מדי.
    תודה רבה על המתכון! ( שמי נטע ואני בת 11 והכנתי ביחד עם אמא שלי מיכל סגל.)

  • שרית 8 במרץ 2017 18:27 השב

    הבצק התגבש יפה והוכנס למקרר עטוף כאמור, אולם גם אחרי קצת יותר משעה במקרר היה קשה לעבוד עם הבצק – הוא נשבר כשמקפלים לאוזן, היה צריך להיות בצק יותר פריך.
    תודה

  • סימונה 9 במרץ 2017 21:00 השב

    תודה רבה על המתכון!
    יצא מעולה! כל כך פשוט להכנה וכל כך טעים!
    כמובן שכבר לא נשאר פירור ואני בדרכי למטבח לסבב שני!
    חג שמח ושוב תודה!

  • רבקה 14 במרץ 2017 20:43 השב

    לכל אלו שהבצק לא יצא להם מוצלח-
    תקפידו לשקול את החומרים כי לדוגמא בקמח
    כתוב 3 כוסות ואם שוקלים לפי מה שכתוב בסוגריים, זה יוצא 4 כוסות.
    לא כל הכוסות אותו גודל.
    יכול להיות שמשם נובע כל הטעויות.
    בהצלחה!

  • רבקה 14 במרץ 2017 20:51 השב

    אם רוצים למלאות בשוקולד-
    יש לכם איזה מתכון טוב למילוי שוקולד טעים שלא בורח מהבצק באפייה?

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים