חשוב להתחיל בהכנות כמה שעות לפני ההגשה, ההמבורגר צריך לנוח כחמש שעות לפני הצלייה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלסת אבוקדו:
לפטריות פורטבלו בגריל:
למריחה:
אופן ההכנה
מכינים את הסלסה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מכינים את ההמבורגר
2
מערבבים את כל החומרים בידיים.
3
יוצרים קציצות של 200 גרם כל אחת, ומניחים במקרר כ-5 שעות.
4
מחממים גריל.
מכינים את הפטריות
5
מורחים שמן זית על הפטריות ומפזרים מעט שום, תימין, מלח ופלפל.
6
צולים על גריל פחמים או על הגריל כדקה וחצי מכל צד.
7
צולים על הגריל כדקה וחצי עד שתיים מכל צד. מעבירים את ההמבורגר למקום מעט פחות חם על פני הגריל, וממשיכים לצלות עד למידת העשייה הרצויה.
8
מניחים את הסלסה והפטריות על ההמבורגר ומגישים.