חיפוש מתקדם

ויסבראטן עם סלסת פטרוזיליה לימונית ורימונים

מתכון לויסבראטן עם סלסת פטרוזיליה לימונית ורימונים
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

השילוב בין הבשר הספוג בניחוחות שום לסלסה הדרית-עוקצנית הוא הברקה.

חומרים

לסלסה:
להגשה:

אופן ההכנה

  1. מכינים ויסבראטן כבוש לפי המתכון שבקישור
  2. טוחנים את כל חומרי הסלסה במעבד מזון לתערובת אחידה אך לא חלקה לגמרי (כמו פסטו).
  3. מסדרים פרוסות ויסבראטן כבוש בצלחות הגשה ויוצקים עליהן תלוליות קטנות מהסלסה. מטפטפים מיץ לימון ושמן זית ומפזרים רימונים. מגישים מייד.
6 בנובמבר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *