חיפוש מתקדם

מוס שוקולד נטו

מתכון למוס שוקולד נטו
מילים: איריס גלברט | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
מתכון למוס שוקולד נטו
מילים: איריס גלברט | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

הפטנט של רות אוליבר: מוס שוקולד ללא ביצים, ללא שמנת וללא סוכר, רק שוקולד ומים.

חומרים

אופן ההכנה

  1. ממיסים שוקולד עם מים במיקרוגל בקערה או בסיר על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים את השוקולד המומס לקערה עמוקה.
  3. ממלאים קערה גדולה יותר בקרח ומים עד מחציתה. מניחים בתוכה את הכלי עם השוקולד ומקציפים עם מיקסר ידני כ-3 דקות עד לקבלת מוס יציב.
  4. מגישים או שומרים במקרר מכוסה עד השימוש.

למוס שוקולד חלב-מריר: מחליפים 75% מהשוקולד המריר בשוקולד חלב.

הצעות הגשה:

  1. יוצקים לכוסות ושומרים בקירור.
  2. יוצרים קנלים ומגישים לצד קצפת לא ממותקת על בצק פילו אפוי או סלסילות קדאיף.
13 בדצמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *