מתכון

ארטישוק מצופה ומטוגן

אוקטובר 2019
1 דירוגים
ארטישוק מצופה ומטוגן. צילום: shutterstock
ארטישוק מצופה ומטוגן. צילום: shutterstock

זו מסוג המנות שהן כל כך טעימות, עד שלא מבינים איך לא חשבו על זה קודם

חשוב לייבש טוב את הארטישוקים לפני הציפוי כדי שהבלילה תידבק כמו שצריך.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הציפוי

1

מערבבים קמח, פפריקה ומלח בקערה. מוסיפים בירה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית לקבלת בלילה חלקה ואחידה.

מטגנים ומגישים

2

יוצקים שמן זית בגובה 1 ס"מ למחבת ומחממים על להבה בינונית. טובלים את חצאי הארטישוק בבלילה, מנערים מעודפים ומטגנים כ- 2 דקות מכל צד עד שהציפוי זהוב.

3

מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג, מפזרים מלח גס ומגישים מייד עם רבעי לימון.