אפייה מהירה

במינימום כלים וכמה שפחות עבודה: כל המתכונים לעוגיות זריזות, עוגות ספונטניות ומתוקים שמכינים תוך פחות משעה. תחזירו את המיקסר לארון

עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו
עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו

פודינג לחם איטלקי עם תפוחים, פקאנים וחמוציות

התשובה האיטלקית ל"ברד פודינג" — מושקעת וארומטית עם תבלינים וקליפות הדרים למתכון המלא
  • לחמניות פקמן בטטה רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
    לחמניות פקמן בטטה רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
  • קציצות קינואה, מים בטעמים ולחמניות פקמן בטטה של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
    קציצות קינואה, מים בטעמים ולחמניות פקמן בטטה של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
  • קציצות קינואה בלחמניות בטטה של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)
    קציצות קינואה בלחמניות בטטה של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)

לחמניות פקמן בטטה

הלחמניות האלו טעימות ורכות מאוד ויש בהן רכיב סודי - בטטה אפויה שאחראית למרקם ולמתיקות למתכון המלא

פיסלדייר גאודה תום עיזים

פיסלדייר הוא הגרסה הצרפתית לפיצה. זהו מאפה פשוט, שבדרך כלל משמש לניצול שאריות בצק עלים למתכון המלא
  • פיצה טפיוקה עם תרד ופטה של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה טפיוקה עם תרד ופטה של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
  • פיצה טפיוקה עם תרד ופטה של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה טפיוקה עם תרד ופטה של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

פיצה טפיוקה עם תרד ופטה

2 דירוגים
החלק הכי טעים בטוסט הוא הגבינה המותכת שזולגת ומתקשה, וזהו בדיוק הטעם שיש לבסיס הפיצה הזה למתכון המלא
  • סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
  • סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
    סקונס משמש מיובש או שוקולד של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

סקונס משמש מיובש או שוקולד

לחמניות אנגליות עדינות במתיקות מתונה שאפשר לשלב בהן תוספות מתוקות או חמצמצות למתכון המלא
סבלה שוקולד מריר, פיסטוקים ומלח ים אטלנטי של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
סבלה שוקולד מריר, פיסטוקים ומלח ים אטלנטי של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

סבלה שוקולד מריר, פיסטוקים ומלח ים אטלנטי

היא אומנם רכה ונימוחה, אבל לא מיועדת לילדים עם תכולה של שוקולד מריר עם 70% מוצקי קקאו (אל תתפשרו על פחות) למתכון המלא
שורטברד מי ורדים וקוקוס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
שורטברד מי ורדים וקוקוס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

שורטברד מי ורדים וקוקוס

הן כל כך פשוטות להכנה ומבוססות על חומרים יומיומיים שהן אידיאליות לאופים בדקה התשעים למתכון המלא