מתכון

כנפיים ברוטב תפוזים, מייפל וצ'ילי

פברואר 2016
2 דירוגים
כנפיים ברוטב תפוזים, מייפל וצ'ילי של שי לי ליפא. צילום: שרית גופן, סגנון: אינה גוטמן
כנפיים ברוטב תפוזים, מייפל וצ'ילי של שי לי ליפא. צילום: שרית גופן, סגנון: אינה גוטמן

הילדים מתים עליהן, אבל גם המבוגרים ייהנו מהגרסה מתקתקה עם מייפל ותפוזים שכווו-לם אוהבים

‏שי לי: "מנת כנפיים עם שילוב מדויק של מתוק וחריף, שאני מכינה למשפחה כמעט בכל שבוע."

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.

2

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומקררים שעתיים לפחות, ורצוי לילה.

3

‏מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

מסדרים את הכנפיים בצפיפות בשכבה אחת בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר בקערה.

5

אופים כ-25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות עד שהכנפיים שחומות ומוכנות.