מתכון

שאלוטס מוחמצים בחומץ וחרדל

3 דירוגים
שאלוטס מוחמצים בחומץ וחרדל של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
שאלוטס מוחמצים בחומץ וחרדל של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

תוספת ברוכה לכל ארוחה ובמיוחד לכריכים מושקעים

קיצור דרך: אין לכם כמה ימים להמתין עד שמוכן? פורסים את השאלוטס – הם יהיו מוכנים בתוך שעה.

שימו לב- יומיים המתנה

צנצנת בנפח 700 מ”ל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים שאלוטס בצנצנת בעלת מכסה תואם.

2

מחממים חומץ, מים ותבלינים בסיר עד שהסוכר נמס. יוצקים על השאלוטס ומצננים.

3

מניחים למשך יומיים לפני שמנסים לטעום. כשמוכן מעבירים למקרר.