חיפוש מתקדם

סלט זוקיני עם עשבי תיבול, גבינת המאירי והמון לימון

מתכון לסלט זוקיני עם עשבי תיבול, גבינת המאירי והמון לימון
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

גם אם אתם לא אוהבים לאכול זוקיני חי, תנו צ’אנס לסלט הזה: השילוב עם הגבינה הנהדרת והעשבים הרעננים יוצר מנה טעימה להפתיע.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מערבבים זוקיני עם עשבי תיבול קצוצים ולימון ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  2. מפזרים גבינה ונבטי סלק, מזלפים שמן זית מעל ומגישים מייד.
23 באוגוסט 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *