300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

פילה בקר ביין אדום ועשבי תיבול - על השולחן
חיפוש מתקדם

פילה בקר ביין אדום ועשבי תיבול

מתכון לפילה בקר ביין אדום ועשבי תיבול
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

הכי חשוב איפה קונים את הבשר: צריך קצב אמין ומיומן שאתם סומכים על המילה שלו. בקשו נתח שיושן 5 ימים. פילה עגל ברוטב יין אדום היא מנה קלאסית. במתכון הזה לא נכין את הרוטב, אלא נשרה את הבשר ביין כדי להחדיר לתוכו את הטעמים. חשוב להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני הצלייה. צולים נתח שלם על הגריל ופורסים לפני האורחים.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה או בתבנית עמוקה ומשהים את הבשר במקרר למשך 3 שעות לפחות ועד 24 שעות.
  2. מוציאים את הבשר מהמרינדה ומנגבים נוזלים
  3. מניחים את הפילה השלם על גריל פחמים וחורכים את הבשר 8 דקות. הופכים וצולים עוד 8 דקות. המטרה היא לקבל בשר מושחם בחלקו החיצוני ואדום בחלקו הפנימי. למי שמעדיף את הבשר עשוי יותר, אפשר להשאיר אותו קצת יותר זמן על האש. משהים 10 דקות לפני הפריסה.

גיוונים:

  • אפשר גם בבית 1: מחממים תנור ל-200 מעלות. מנגבים את נתח הפילה מהמרינדה, סוגרים במחבת כבדה ולוהטת 3 דקות מכל צד ומעבירים לתנור ל-25 דקות עד לדרגת מדיום.
  • אפשר גם בבית 2: מנגבים את נתח הפילה מהמרינדה ופורסים לטבעות בעובי 5 ס”מ. מחממים היטב (כ-3 דקות) מחבת ברזל יצוקה וכבדה. משמנים גמעט שמן זית וצולים את נתחי הבשר 2 דקות. מתבלים במלח גס ופלפל שחור טחון וצולים עד שהבשר משתחרר בקלות מהמחבת. הופכים לצד השני וצולים עוד 2 דקות. צולים עוד דקה ומשהים 5 דקות לפני הפריסה, על מנת שהנוזלים לא יזלגו החוצה והבשר יתקבל עסיסי.