באותה שיטה מכינים
קארי בקר ותרד: מחליפים את העוף בנתחי סינטה בקר, אותם מוסיפים כשתפוחי האדמה רכים. מבשלים ברוטב רק 10 דקות. מחליפים את השעועית בתרד ומוסיפים רק בשלב הבישול הסופי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקארי:
להגשה:
אופן ההכנה
מכינים את הירקות והבשר:
1
מטגנים את הפרגיות בסיר עם שמן חם 5 דקות להזהבה. מוסיפים בצל, תפוח אדמה וגזר ומזהיבים 5-4 דקות.
2
מוסיפים פלפלים, שעועית ירוקה, כרובית וג’ינג’ר ומאדים תוך כדי ערבוב עוד 10 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
בינתיים מכינים את הקארי:
3
מערבבים בקערה חמאת בוטנים, משחת קארי, חלב קוקוס, צ’ילי מתוק, שום ותבלינים.
מבשלים יחד ומגישים:
4
יוצקים את הקארי לסיר עם הירקות והבשר, מביאים לסף רתיחה ומבשלים מכוסה על להבה בינונית-נמוכה כ-30 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
5
מפזרים בוטנים ומגישים.