חיפוש מתקדם

קרואסון עם גבינת קברה, מעדן פרי פטל וצ’ילי

מתכון לקרואסון עם גבינת קברה, מעדן פרי פטל וצ’ילי
צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

הקרואסון האוורירי טומן בחובו שילוב ניגודים מענג: גבינת עיזים חצי קשה ומעט מלוחה וריבת פטל מתוקה עם נגיעה חריפה.

חומרים

אופן ההכנה

  1. חוצים קרואסונים, מורחים מעדן פרי על החלק התחתון ומניחים פרוסות גבינה.
  2. מפזרים פרוסות פלפל, קליפת לימון ועלי בייבי. מתבלים במלח ופלפל, מזלפים שמן זית, סוגרים ומגישים.