חיפוש מתקדם

רוטב שוקולד

מתכון לרוטב שוקולד
צילום: חגית גורן | סגנון: טליה אסיף

רוטב סמיך ומבריק, שמשמש לזיגוג או כרוטב. מגישים בטמפ’ החדר או חמים (בקירור הוא מתקשה).

חומרים

אופן ההכנה

  1. מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה בסיר. יוצקים על השוקולד ומשהים כ-5 דקות.
  2. מערבבים במטרפה למרקם חלק.
  3. מוסיפים סירופ תירס וחמאה ומערבבים למרקם חלק.
19 בנובמבר 2015
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *