חיפוש מתקדם

שיפודי פרגיות במרינדת ברביקיו וכמון

מתכון לשיפודי פרגיות במרינדת ברביקיו וכמון
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

בקבוק רוטב ברביקיו של Heinz הוא פריט חובה בכל מסיבת גריל וממש כמו הקטשופ והחרדל הוא מוגש לצד נתחי הבשר הצלויים. אבל הוא יודע לעשות הרבה יותר מזה – להשתלב במרינדה, בתערובת הבשר הטחון ואפילו ברוטב לפסטה ולהעניק לכל מאכל את טעמו העמוק והייחודי. כאן משמש רוטב הברביקיו כמרכיב במרינדה שמוסיפה לפרגיות טעמים מעושנים-מתוקים ומונעת מהן להתייבש על הגריל.

חומרים

למרינדה:

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את הפרגיות במשך לילה
  2.  משפדים את נתחי הפרגיות על שיפודי עץ וצולים מכל הצדדים 4-3 דקות בסה“כ.