החומרים טבלת מידות ומשקלות
למיונז מתובל:
לצ'אטני עגבניות:
אופן ההכנה
מכינים את הצ'אטני:
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
מניחים עגבניות שרי בתבנית ומזלפים 3 כפות שמן זית וחומץ בלסמי. אופים 30 דקות, עד שהעגבניות משחימות מעט.
3
מטגנים בצל וצ’ילי במעט שמן זית. מוסיפים את העגבניות עם סוכר חום, מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, להמסה.
מכינים מיונז מתובל:
4
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומקררים.
מכינים תפוחי אדמה:
5
מחממים תנור ל-160 מעלות. מאדים תפוחי אדמה 4 דקות במיקרוגל בעוצמה המכסימלית. הם צריכים להיות חצי מבושלים, כי התנור יעשה את השאר.
6
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית, בוזקים מלח ים, רוזמרין ושמן זית. אופים 40-30 דקות. מדי פעם הופכים את התפודים, עד שהם רכים, זהובים ופריכים. להגשה מוסיפים מעט מלח ים ורוזמרין.