מתכון

דג מטוגן בבלילה

מנה מושלמת לילדים ולמבוגרים

9,007 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
דג מטוגן בבלילה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף
דג מטוגן בבלילה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון:

לבלילה:

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה בסיר קטן עם מחצית מהחלב. מעבירים לקערה ומוסיפים את החלב הנותר, ביצה ומלח. מערבבים קלות במטרפה. מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים סוכר ומערבבים לבלילה במרקם אחיד וחלק.

2

מחממים סיר עמוק עם שמן.

3

טובלים נתחי דג בבלילה ומטגנים עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.

4

מגישים חם עם צ'יפס ומיונז מתובל.