מתכון

טאבולה גרעינים ולימון כבוש

לימון כבוש, כוכב המטבח הצפון אפריקאי, יעניק לסלט הזה חמצמצות מתוחכמת שמאוד תחמיא לשאר המרכיבים שיש בו

3,722 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2017
טאבולה גרעינים ולימון כבוש. צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר
טאבולה גרעינים ולימון כבוש. צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר

הלימון הכבוש מעניק לסלט מנה גדושה של חמצמצות החיונית לו כל כך. זה לא אומר שמוותרים על מיץ לימון טרי. אני אוהבת להוסיף גם מעט סוכר לאיזון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

אופן ההכנה

1

משרים בורגול בהרבה מים רותחים למשך שעה. מעבירים למסננת וסוחטים עודפי נוזלים.

2

מערבבים את הבורגול עם יתר מרכיבי הסלט בקערה.

3

מערבבים את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד.