4 מצרכים בלבד ויש לכם לביבות כרובית עדינות וטעימות נורא, והבונוס? הן נטולות גלוטן! קמח חומוס הוא קמח קל, ולכן אין צורך בחומרי התפחה — הלביבות יוצאות רכות ואווריריות. מגישים עם סלט עלים, צנונית ועגבנייה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים כרובית לפירורים במעבד מזון. מעבירים אותם לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
2
יוצרים לביבות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
3
מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן ומטגנים את הלביבות בסבבים 2 דקות מכל צד להשחמה (בתחילת כל סבב מוסיפים כפית שמן).
4
מגישים חם עם מטבל יוגורט ועשבי תיבול או סלט עלים רענן.