וא טעים ומרענן כפי שהוא, ואפשר גם לצאת ממנו לאינספור משקאות קיציים: חם מדי בשביל לאכול צהריים? יוצקים אותו לבלנדר ומוסיפים פירות. מארחים בערב? מחזקים אותו ברום לבן או משתמשים בו כבסיס לקוקטיילים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את כל החומרים בסיר על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה. מעבירים למקרר למשך כ-4 שעות עד שהמשקה קר לחלוטין.
2
ממלאים כוסות גבוהות בקרח, יוצקים עליו את המשקה ומגישים.