מתכון

לאב גאי – סלט עוף תאילנדי

יריב מלילי, מבעלי המסעדה המוערכת בית תאילנדי, מלמד כיצד מכינים את אחד הסלטים האהובים ביותר - לאב גאי

33,851 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2017
בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה
בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה

"בית תאילנדי" נוסדה בשנת 1996, הרבה לפני שטעמי הארץ הרחוקה ההיא היו מוכרים לסועדים הישראלים. יריב מלילי, שהביא לישראל את הבשורה של אוכל אותנטי, למד את טכניקות הבישול מאשתו התאילנדית, ושניהם יחד בנו תפריט המשלב מנות מסורתיות מצפון מזרח תאילנד לצד כמה מנות מהאזורים הדרומיים. כיום, שני עשורים מאז פתיחתה, "בית תאילנדי" היא אחת המסעדות האהובות והמוערכות בתל אביב.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים ווק או מחבת עם שמן על להבה בינונית ומטגנים פרוסות פרגית, קורקבנים ולבבות 6-5 דקות עד שהנתחים מזהיבים היטב. עד שלב זה אפשר להכין מראש.

2

מעבירים את הבשר המטוגן לקערת הגשה. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים ומגישים חם או בטמפ' החדר.