החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
לפנקייק:
לטיגון:
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
1
מערבבים את כל החומרים בקערית לרוטב אחיד. שומרים במקרר.
מכינים את הבלילה:
2
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה במעבד מזון. מוסיפים ביצים, יוגורט וחמאה מומסת ומערבלים לתערובת חלקה.
מטגנים ומגישים:
3
מחממים מחבת כבדה או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית, משמנים במעט חמאה או מרססים בספריי שמן, ויוצקים בכל פעם כ-1/4 כוס מהתערובת. כשמופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. מגישים חם עם הרוטב.