החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים מצקת ממי הבישול.
2
מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מוסיפים בצל, רוזמרין ומרווה ומאדים עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים שום וקבנוס או נקניקיה ומטגנים כדקה.
3
מוסיפים סוכר, עגבניות, יין, ורכז העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 7-5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
4
מוסיפים פירות ים ומבשלים עם מכסה כ-2 דקות.
5
מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים פסטה, ארוגולה ובזיליקום וחצי מצקת ממי הבישול.
6
מערבבים קלות, מבשלים דקה נוספת ומגישים.