בקשו ממוכר התבלינים תערובת קייג'ון או פילדלפיה. אם הוא יביט בכם בתמיהה, פשוט בקשו ממנו תערובת להשחמה (יש שיקראו לה "תבלין לפרגית"). התבלינים משחררים ארומות עשבוניות חזקות בזמן הצלייה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים את הסטייקים בקערה, מתבלים ברוטב ווסטרשר ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
2
מנקזים את הנוזלים ומייבשים את נתחי הפרגית עם נייר סופג. ממליחים ומצפים בתערובת קייג'ון.
מכינים את הזיגוג וצולים:
3
מערבבים את חומרי הזיגוג בקלחת, מטים בזהירות מעל להבה כדי להבעיר את הברבן ומחכים עד שכל הכוהל נשרף והלהבה נכבית. מסירים מהכיריים.
4
מחממים גריל פחמים (או גריל גז).
5
מברישים את הסטייקים בחמאה וצולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד עד לקבלת צבע שחום מאוד. במהלך הצלייה מברישים את הנתחים בזיגוג פעמיים מכל צד: פעם אחת בתחילת הצלייה ובפעם השנייה כשמסיימים