במקור משתמשים בבייקון, כאן הוא הומר בחזה אווז מעושן. מכיוון שהחלמונים אינם עוברים בישול, הקפידו הקפדה יתרה על טריות והיגיינה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים חזה אווז עד שהוא שחום ופריך. מוסיפים למחבת שמנת מתוקה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת מעט.
2
מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עד שהיא עטופה היטב ברוטב.
3
מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה. מפזרים מעל פרמזן ובמרכז כל מנה מניחים חלמון. הסועדים יערבבו את החלמון לתוך המנה עד שהוא ייטמע בפסטה.