מתכון

פסטה קרבונרה של פיאצה רוסטיקו

מנת פסטה קלאסית עם טעמים עזים ומובחנים: שילוב טעים ומושחת של שמנת, גבינה וחלמון חי

8,444 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2017
ריגטוני קרבונרה . צילום: דניאל לילה

 
ריגטוני קרבונרה . צילום: דניאל לילה  

במקור משתמשים בבייקון, כאן הוא הומר בחזה אווז מעושן. מכיוון שהחלמונים אינם עוברים בישול, הקפידו הקפדה יתרה על טריות והיגיינה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים חזה אווז עד שהוא שחום ופריך. מוסיפים למחבת שמנת מתוקה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת מעט.

2

מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עד שהיא עטופה היטב ברוטב.

3

מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה. מפזרים מעל פרמזן ובמרכז כל מנה מניחים חלמון. הסועדים יערבבו את החלמון לתוך המנה עד שהוא ייטמע בפסטה.