החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. חולטים שעועית ירוקה במים הרותחים 3-2 דקות רק עד שמתחילה להתרכך. מעבירים למי קרח לעצירת הבישול ושמירה על הצבע הירוק. מסננים.
2
מחזירים את המים לרתיחה, חולטים אפונת שלג דקה-שתיים ומעבירים למי קרח. מסננים היטב.
3
מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים שמן, שום וג’ינג’ר ומטגנים כדקה עד שעולה ריח. מוסיפים את השעועית והאפונה, רוטב צ’ילי ורוטב סויה ומקפיצים 3-2 דקות עד שהשעועית והאפונה סופגות תיבול ומתרככות אך עדיין פריכות. מוסיפים שמן שומשום ומערבבים.
מדובר בשקיות של פיצוחים, שקונים בחנויות לכלים חד-פעמיים. הקפידו שהשקיות יהיו בעלות בטנה כסופה אטומה, כדי שלא יהפכו לסמרטוטיות במגע עם הרוטב. לשמירה על החום סוגרים בעזרת צ’ופסטיקס חד-פעמיים (לא מפרידים את המקלות), שמלבישים על פתח השקית.