החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
לבצק
אופן ההכנה
למילוי
1
מחממים את השוקולד, המים והסוכר במיקרוגל.
2
מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים עם השוקולד.
3
מקררים את התערובת כשעתיים, מעבירים לשק זילוף ומזליפים לאוזני המן אפויות. מעל המילוי מניחים פרלין נוגט.
לבצק
4
מכניסים את כל החומרים (מלבד החלמון) למעבד מזון עם להב פלדה ומפעילים בפולסים עד קבלת פירורי בצק.
5
מניחים את פירורי הבצק על משטח עבודה ולשים אותם עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
6
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
7
מורחים על שולי העיגולים מעט חלמון ומקפלים לצורה של אוזן המן (ללא מילוי). לא סוגרים את הפתח כדי שיהיה אפשר בהמשך להכניס את המילוי.
8
אופים בחום של 170 מעלות כרבע שעה עד הזהבה.
9
מקררים מחוץ לתנור לפחות שעה לפני מילוי הקרם.