החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
לבצק
אופן ההכנה
למילוי
1
יוצקים את השמנת לסיר, מוסיפים את תמצית הווניל ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
2
מניחים את שברי השוקולד בקערה ועליהם יוצקים את השמנת הרותחת. ממתינים כדקה עד שהשוקולד נמס וטורפים עד קבלת מרקם חלק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעתיים.
3
מקציפים את התערובת עד הסמכה וקבלת קרם אחיד. מכניסים את התערובת לשק זילוף, מזליפים לאוזני המן אפויות ומקשטים בקוביות מנגו קטנות.
לבצק
4
מכניסים את כל החומרים (מלבד החלמון) למעבד מזון עם להב פלדה ומפעילים בפולסים עד קבלת פירורי בצק.
5
מניחים את פירורי הבצק על משטח עבודה ולשים אותם עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
6
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
7
מורחים על שולי העיגולים מעט חלמון ומקפלים לצורה של אוזן המן (ללא מילוי). לא סוגרים את הפתח כדי שיהיה אפשר בהמשך להכניס את המילוי.
8
אופים בחום של 170 מעלות כרבע שעה עד הזהבה.
9
מקררים מחוץ לתנור לפחות שעה לפני מילוי הקרם.