החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי קוקוס
אופן ההכנה
לבצק
1
מכניסים את כל החומרים (מלבד החלמון) למעבד מזון עם להב פלדה ומפעילים בפולסים עד קבלת פירורי בצק.
2
מניחים את פירורי הבצק על משטח עבודה ולשים אותם עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
3
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ.
4
מורחים על שולי העיגולים מעט חלמון ומקפלים לצורה של אוזן המן (ללא מילוי). לא סוגרים את הפתח כדי שיהיה אפשר בהמשך להכניס את המילוי.
5
אופים בחום של 170 מעלות כרבע שעה עד הזהבה.
6
מקררים מחוץ לתנור לפחות שעה לפני מילוי הקרם.
למילוי
7
שופכים לקערה קטנה את הקורנפלור ומעט מים ומערבבים.
8
יוצקים לסיר את קרם הקוקוס ו-150 מ"ל מים, מוסיפים את הסוכר ומביאים לסף רתיחה. מוסיפים את תמצית הווניל ואת תערובת הקורנפלור. מבשלים כ-3 דקות ומעבירים לקירור והתייצבות מוחלטת.
9
מכניסים את הקרם לשק זילוף, מזליפים לאוזני המן אפויות ומקשטים באגוזי מלך קצוצים.