מתכון

אוזני המן במילוי קרם שנטילי עם דובדבן אמרנה

שף יניב עדן ממלא אוזני המן בקרם שנטילי מרגש ומעטר בדובדבנים

1,914 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
מילוי קרם שנטילי עם דובדבן אמרנה של שף יניב עדן. צילום: נמרוד סונדרס
מילוי קרם שנטילי עם דובדבן אמרנה של שף יניב עדן. צילום: נמרוד סונדרס

מתכון לבצק אוזני המן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מקציפים בקערה את השמנת, הסוכר ותמצית הווניל עד קבלת קצף אוורירי ויציב.

2

מכניסים את התערובת לשק זילוף, מזליפים לאוזני המן אפויות ומעל מניחים דובדבן אמרנה ומעט מהרוטב שלו.