החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים בקערה את השמנת, הסוכר ותמצית הווניל עד קבלת קצף אוורירי ויציב.
2
מכניסים את התערובת לשק זילוף, מזליפים לאוזני המן אפויות ומעל מניחים דובדבן אמרנה ומעט מהרוטב שלו.
שף יניב עדן ממלא אוזני המן בקרם שנטילי מרגש ומעטר בדובדבנים
מקציפים בקערה את השמנת, הסוכר ותמצית הווניל עד קבלת קצף אוורירי ויציב.
מכניסים את התערובת לשק זילוף, מזליפים לאוזני המן אפויות ומעל מניחים דובדבן אמרנה ומעט מהרוטב שלו.