מתכון

ארטישוק מצופה ומטוגן

זו מסוג המנות שהן כל כך טעימות, עד שלא מבינים איך לא חשבו על זה קודם

6,088 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
ארטישוק מצופה ומטוגן. צילום: shutterstock
ארטישוק מצופה ומטוגן. צילום: shutterstock

חשוב לייבש טוב את הארטישוקים לפני הציפוי כדי שהבלילה תידבק כמו שצריך.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

מכינים את הציפוי

1

מערבבים קמח, פפריקה ומלח בקערה. מוסיפים בירה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית לקבלת בלילה חלקה ואחידה.

מטגנים ומגישים

2

יוצקים שמן זית בגובה 1 ס"מ למחבת ומחממים על להבה בינונית. טובלים את חצאי הארטישוק בבלילה, מנערים מעודפים ומטגנים כ- 2 דקות מכל צד עד שהציפוי זהוב.

3

מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג, מפזרים מלח גס ומגישים מייד עם רבעי לימון.